Jennifer Garner

Kép
Szépség

Frufruval és anélkül - Melyik áll jobban a sztároknak?

A frufru a hajszínváltás után a második, ami képes teljesen megváltoztatni a vonásaidat. Bár nem mindenkinek áll jól, de legalább egyszer érdemes kísérletezned vele, lehet, hogy meg fogsz lepődni annyira passzol majd hozzád. A drámai különbség a sztárok esetében is jól látható, szerinted frufruval vagy anélkül?

Kép
Sztárok

10 sztárcsemete, aki megszólalásig hasonlít a szüleire - FOTÓK

Azt nem tudjuk, hogy a sztárok csemetéi ugyan olyan tehetségesek-e mint szüleik, de az biztos, hogy megszólalásig hasonlítanak a legnagyobb hírességekre. Ha hihetünk a szemünknek, akkor itt mini-me dömping van kilátásban!

Kép
Életmód

Kávé elvitelre - Ezt isszák kedvenc hírességeink

Kávézni nagyon jó és nagyon stílusos - tudják ezt a hírességek is, akik rohanó életmódjuk mellett nap mint nap elvitelre szokták kérni kedvenc koffeinadagjukat. Nézzétek csak!

Kép
Stílus

Frufruval vagy anélkül? - 8 híresség aki utánajárt a kérdésnek

Legalább egyszer minden nőnek eszébe jut, hogy frufrut vágasson magának. Vajon jól fog állni? Ez a hírességeknél sincs másképp, és néha ők is tévedhetnek. Ha éppen kipróbálnád ezt a fazont, nézd meg, hogy néznek ki a legnagyobb sztárok frufruval és anélkül!

Kép
Sztárok

Jen & Ben best of - 10 év után válik az álompár

A napokban ünnepelte 10. házassági évfordulóját Hollywood egyik legszerethetőbb álompárja, Jennifer Garner és Ben Affleck, de nem tartott sokáig az ünneplés, mert tegnap hivatalosan is bejelentették, hogy elválnak.

Kép
Sztárok

Divat a nassolás Hollywoodban- Fotók

Legyünk őszinték, senki sem bírja egy egész életen át betartani a szigorú diétákat, olykor-olykor bizony lecsúszik egy szelet pizza, eseteg egy fánk vagy egy fagyi. Ezzel a sztárok sincsenek másképp, azonban láthatóan őket nem gyötri bűntudat egy-egy nassolás után, hiszen legtöbbjük büszkén meg is osztja a nagvilággal, ha épp "bűnbe esett". Fusd végig gyorsan az alábbi nassolós képeinket és biztosan elmúlik a bűntudatod!

Kép
Sztárok

Beyoncé, Rihanna, Lady Gaga - 15+1 sztár, aki koszorúslány lett

A sztárok is emberek, ahogy azt legutóbbi metrós összeállításunkból is láthattátok. Most újabb emberi oldalukról mutatjuk meg őket: íme 15+1 sztár, akik legjobb barátnőjük (vagy még inkább asszisztensük) kedvéért koszorúslánynak álltak. Szerintetek kinek áll a legjobban?

Kép
Stílus

A sztárstylist szerint ez volt az 5+2 legjobb Grammy-ruha

Ha valaki, akkor Rachel Zoe igazi veteránnak számít a vörös szőnyeges öltöztetésben. Csak annyit mondunk, hogy Jennifer Lawrence, Sofia Vergara és Jennifer Garner stílusos megjelenéséért is a szárstylist felel.

Kép
Sztárok

Gyönyörűek a sztárstylist gyerekei

Rachel Zoe sztárstylist az Instagram oldalán tett közzé néhány fotót gyermekeiről, amelyek láttán majd' elolvadtunk a gyönyörtől.

Előző oldal